Avdeling Lerkendal

Oppstart er mandag 28. august 2017

Det er foreløpig fullt på RBK Fotball etter skoletid for høsten 2017. Det blir sannsynligvis ledige plasser utover september, vi kommer tilbake med mer info. For spørsmål, send epost til rbkskolen@rbk.no.

RBK Fotball etter skoletid (FES) er et tilbud til barn og unge fra 3. – 7. klasse på alle skoler i Trondheimsområdet, og består av leksehjelp, sosialt samvær, mat og drikke, en RBK-treningsøkt på 75 minutter og løkkefotball. RBK Fotball etter skoletid koster 145,- per dag (+ 70,-/100,- for taxi, avh. av avstand). Man kan melde seg på fortløpende hele året!

RBK Fotball etter skoletid holder til på Lerkendal, hvor vi spiser, gjør lekser og har sosialt samvær på SpareBank1-VIP’en, og trener på SalMar Banen-kunstgress, som er grønn hele året! Vårt tilhold på Lerkendal gir en herlig tilknytning til klubben, og jevnlig trener barna på FES samtidig med både A- og rekruttlagene til Rosenborg. Vi har med deltakere fra Leinstrand «i sør» til Charlottenlund «i nord», dette får vi til gjennom å sette opp taxi-transport fra skoler rundt om i hele Trondheim. Vi holder åpent fra 13:30-16:30 og følger skoleruta. Man velger selv hvilke og hvor mange dager man deltar på i uka.

Det sportslige innholdet er svært viktig for oss, og vi har stort fokus differensiering og treningsøkter som lærer barna ferdigheter for å spille fotball som Rosenborg gjennom artige og spillsentrerte øvelser. Simon Hustad Evjen og Erik Selnæs er faste trenere. De har UEFA B-lisens, og trener hvert sitt kretslag på guttesida. Treningsplanen settes opp i samråd med Vegard Skorstad, som er trener for RBK sitt G16-lag og sportslig leder i RBK-skolen, og Trond Henriksen, faglig leder i SalMar Akademiet.

Rosenborg Fotball etter skoletid arrangeres daglig på Lerkendal og forretningspartner TrønderEnergi Marked AS gir sine kunder avslag i påmeldingsavgiften via sitt fordelsprogram. Som kunde til TrønderEnergi Marked AS får du 20% rabatt på aktivitetsavgiften. Transport rabatteres ikke. Hvis du allerede er kunde meld inn til rbkskolen@rbk.no , så ordner vi resten. Hvis du ikke er kunde og ønsker rabatt gå inn og bestill en fordelaktig strømavtale her: https://tronderenergi.no/strom/stromavtaler/dagens-innkjopspris

Vår hovedmålsetning er at alle deltakerne skal trives, ha det gøy og utvikle seg som fotballspillere og mennesker.

Påmelding skjer på skjemaet under. Man kan melde seg av og på fortløpende gjennom hele året, og vi følger skoleruta.

Alle spørsmål kan rettes til rbkskolen@rbk.no, eller Simon Evjen på telefon 928 63 513

Gå direkte til påmeldingsskjema

Prisstruktur:
Dager i uka Pris pr mnd Dagspris
1 580,- 145,-
2 1.160,- 145,-
3 1.740,- 145,-
4 2.320,- 145,-
5 2.900,- 145,-
Fotballskoler

Vi vil også komme med egne fotballskoler fra mandag til onsdag i høstferien og vinterferien. Deltakere på fotball etter skoletid vil få førsterett på å kjøpe plass på de fotballskolene.

Henvendelser vedrørende RBK Fotball etter skoletid kan rettes til rbkskolen@rbk.no